Налазите се | СПЕЦИЈАЛНЕ САЈАМСКЕ АКЦИЈЕ

Поводом предстојећег, 61. Међународног сајма књига у Београду, Гласник организује низ специјалних акцијских продаја књига у периоду од 18. до 31. октобра 2016. године.

Ове акцијске понуде обухватиће продају одређених наслова из Гласникове издавачке ризнице ПО ЦЕНАМА од 100 и 200 ДИНАРА, као и продају једног броја издања уз ПОПУСТ од 40% до 90%. Остале Гласникове књиге, укључујући и оне које ће бити премијерно представљене на овогодишњем сајму, моћи ће да се купе уз ПОПУСТ ОД 30%.

Списак издања које ћете моћи да купите по ценама од 100 и 200 динара и уз попуст од 40% до 90% можете пронаћи ОВДЕ.

Приказани износи представљају редовне (прецртане) и акцијске, малопродајне цене наведених издања (с урачунатим ПДВ-ом). Акцијска понуда подразумева продају књига које се налазе на списку у прилогу, по већ ценама сниженим, и на њих НИЈЕ МОГУЋЕ ДОДАТНО ЗАРАЧУНАВАЊЕ редовног попуста од 25%, намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуста од 15% за куповину на Гласниковим порталима.

Искористите сајамски попуст од 18. до 31. октобра 2016. на Гласниковом штанду, у свим Гласниковим књижарама и на Гласниковим порталима – www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net.

.....

По завршетку наведених акција, на Гласниковим порталима www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net и даље можете куповати Гласникова издања уз попуст од 15 одсто! Реч је о куповини по ценама нижим од редовних за оне који Гласникова издања купују на нашим порталима. Овај попуст се не односи на издања која се продају у оквиру акцијских понуда или на она која имају трајно снижене цене, нити се на ове цене додатно зарачунава попуст од 25 одсто намењен члановима Гласниковог Клуба читалаца. Попуст од 15 одсто за куповине на Гласниковим порталима се не зарачунавају ни када је реч о ценама уџбеника за основну школу акредитованих издавача који се од сада могу купити и на Гласниковом званичном сајту.

Од 23. марта у току је и специјална акција у оквиру које одређена Гласникова издања можете купити по посебно повољним ценама! Акција траје до истека залиха издања које ће се у оквиру ње продавати, а више детаља о понуди можете погледати ОВДЕ.

Осим књига обухваћених акцијом, током октобра 2016. уз попуст од 30 одсто можете купити и MA BELLE Прва америчка дама Србије Маја Херман СекулићГласникову књигу месеца!

Од 15. јуна по трајно сниженим ценама можете купити и ЈАВНОТУЖИЛАЧКИ РОКОВНИК 2016, СУДСКО-АДВОКАТСКИ РОКОВНИК 2016 (стандардно издање, тврд повез) и СУДСКО-АДВОКАТСКИ РОКОВНИК 2016 (џепно издање, тврд повез).