Налазите се | Новогодишње дружење малишана с Деда Мразом у књижари на Теразијама

У уторак, 26. децембра, у својој новој београдској књижари, која се налази на Теразијама, Гласник је уприличио праву новогодишњу прославу за своју најмлађу публику и њихове родитеље. Малишани из Београда, али и других крајева Србије, дошли су у великом броју у пратњи родитеља да присуствују једној крајње несвакидашњој додели новогодишњих пакетића.

Неколико недеља уназад, Гласник је преко друштвених мрежа организовао конкурс за најкреативнији дечји цртеж. Награде су додељене малишанима чији су радови оцењени као најуспелији, али су поклоне из Гласниковог дечјег асортимана књига, као и производе које нуди „Data Status“, добили сви малишани који су послали цртеж.

Најмлађе су у књижари дочекали познати српски писац и Гласников награђивани аутор - Вуле Журић и његова новогодишња екселенција - Деда Мраз, који су се деци представили као блиски рођаци по стричевима, а затим су све присутне забављали кроз веселе и луцидне дијалоге, све време држећи дечју пажњу. Аутор недавно објављене књиге за децу - РОМАН БЕЗ ОРМАНА, Вуле Журић анимирао је малишане читајући одломке из ове књиге прича, вешто укључујући и Деда Мраза у занимљиву конверзацију.

Дружење је завршено фотографисањем деце с писцем и Деда Мразом, као и доделом вредних дарова. Ниједан најмлађи гост није остао без неке од Гласникових књига за децу – Чудесни подвизи Азбучка Првог у тридесет слова, Аврам, Богдан, воду газе и Роман без ормана, које су до сада објављене у колекцији „АзБучни ред“, намењеној првенствено најмлађој читалачкој публици.