Налазите се | Службени гласник потписао споразум о пословној сарадњи са Домом омладине Београда

ЈП Службени гласник и Дом омладине Београда потписали су данас уговор о пословној сарадњи. Уговором је дефинисана сарадња на оним пољима друштвене делатности у којима постоји обострани интерес, при чему ће се продубити сарадња при промоцији културне, научне и образовне мисли, које ће заједнички остваривати у српском друштву. Уговор је потписан између директора Гласника Младена Шарчевића и в. д. директора Дома омладине Београда Андрије Бојанића.
„Активности Службеног гласника подразумевају честу потребу за простором у којем бисмо организовали различите догађаје, стога је ова сарадња са Домом омладине од великог значаја, јер њихови простори који ће нам од сада бити на располагању несумњиво покривају потребе са аспекта капацитета. Стога, још ћемо лакше сарађивати и са другим научним, образовним и спортским установама при промоцији културе“, изјавио је директор Службеног гласника Младен Шарчевић.
Службени гласник се обавезао на гарантовање повлашћених услова штампе за потребе Дома омладине када се јави такав захтев.
„Велика нам је част што имамо прилику да сарађујемо са предузећем као што је Службени гласник, те се надам да ће ова сарадња послужити као путоказ како једна сарадња градске и републичке установе треба да функционише. Наш простор, којим располаже Дом омладине у Београду, биће убудуће на располагању Гласнику при организацији различитих манифестација, док ћемо ми наше потребе за штампом намиривати кроз штампарију Службеног гласника“, изјавио је в. д. директора Дома омладине Андрија Бојанић.
Такође, стране уговорнице су се обавезале на заштиту међусобних интереса када је у питању правно општење са трећим странама.