Налазите се | Службени гласник наставио сарадњу са образовним институцијама У Шапцу потписано пет нових уговора

Директор Службеног гласника Младен Шарчевић потписао је данас у Шапцу, у пратњи представника предузећа, пет нових споразума о пословној сарадњи с различитим образовним установама, и то са Шабачком гимназијом, Медицинском школом Шабац, Пољопривредном школом Шабац, Економском школом Шабац и Академијом струковних студија Шабац.
Уговори са свих пет образовних институција потписани су ради остваривања сарадње у областима од обостраног интереса. То пре свега подразумева заједничко публиковање издања значајних за научну грађу која се изучава у свакој од конкретних установа. Такође, Службени гласник се у свим споразумима обавезао да ће у оквиру ове сарадње поменутим установама пружити повлашћене услове штампе у својим штампаријама када се за то укаже потреба. На тај начин, образовне институције биће у могућности да остваре уштеде, а притом ће добити материјал провереног квалитета.
Осим тога, сви потписници данашњих уговора обавезали су се на заштиту међусобних интереса у иступању према трећим странама.
Потписници данашњих уговора у име образовних институција били су Маријана Исаковић (директорка Шабачке гимназије), Биљана Ђукнић (директорка Медицинске школе), Предраг Савић (директор Пољопривредне школе), Соња Мијатовић Јокић (директорка Економске школе) и проф. др Светлана Карић (председник Академије струковних студија Шабац).