Налазите се | Службени гласник потписао уговор и укључио се у пројекат „Студентска картица“

У Министарству финансија данас су потписани уговори са представницима компанија које су се укључиле у пројекат „Студентска картица“, који студентима државних и приватних универзитета, академија и високих школа у Србији од 1. децембра нуди бројне попусте и погодности приликом плаћања.

У овај пројекат су се до сада укључиле 24 компанијe, међу којима је и Службени гласник. Уговор су потписали директор Гласника Младен Шарчевић и министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић, а присуствовао је и министар финансија Синиша Мали.

Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић истакла је да је захвална свим компанијама које су се укључиле у ову акцију и омогућиле студентима попусте и друге бенефиције.

„Уговоре смо потписали са првом групом заинтересованих компанија, међу којима су трговински ланци малопродајe обуће и одеће, спортске опреме, издавачи, туристичке агенције и други. На овај начин желимо да побољшамо и унапредимо животни стандард студената. Важно је да одговарамо на њихове потребе и да их подржимо на њиховом путу стицања знања“, рекла је она.

„Као друштвено одговорно предузеће Службени гласник се увек укључује у акције које подржавају добробит друштва“, изјавио је Младен Шарчевић и истакао да се нарочито радује што је Гласник у прилици да помогне младим и перспективним људима, те се са задовољством одазвао позиву Министарства просвете.

Службени гласник је корисницима студентских картица омогућио попуст од 15% на сва своја издања у свим малопродајним објектима.