Налазите се | Потписан споразум о пословној сарадњи између Службеног гласника и Завода за уџбенике

Јавно предузеће Службени гласник и Завод за уџбенике потписали су данас споразум којим је предвиђено успостављање дубље међусобне пословне сарадње у областима које су од значаја за делатности обе стране. Уговор су потписали директор ЈП Службени гласник Младен Шарчевић и в. д. директора Завода за уџбенике Милорад Марјановић.

Препознајући своју међусобну повезаност заједничким интересом за развој и промоцију културне, научне и образовне мисије коју остварују у српском друштву, Службени гласник и Завод за уџбенике радиће на издавању публикација у обостраном интересу, настојаће да у асортиману малопродајних објеката буду заступљене заједничке публикације и истраживаће све остале видове сарадње који су у обостраном интересу.

Додатно, Службени гласник се обавезује да ће услуге штампе, које му у складу са овим споразумом повери Завод за уџбенике, обављати по економски најповољнијим тржишним условима, уз највиши ниво квалитета услуге и безбедносне заштите материјала који се штампа.

Службени гласник ће у оквиру својих стратешких циљева наставити да истражује све могуће опције сарадње са јединим националним издавачем, Заводом за уџбенике.